Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:00 - Годишен хороскоп - ОВЕН 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 9694 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2012 23:33


image

ОВЕН

2012-а година беше задвижващият механизъм от много време насам във вашия хороскоп. Тя имаше за цел да ви активира и вие смело да тръгнете напред по пътеката на новостите. В никакъв случай не казвам, че е била лесна за изживяване година, но безспорно усетихте нейния благодат. Тя бе разнообразна откъм емоции и прекрасна откъм преживявания в личен план. В професионален мнозина смениха работата си, други останаха без такава, а трети успяха да се утвърдят като активни и подвижни служители на досегашната.

 

С радост мога да ви съобщя, че ви чака една далеч по-благоприятна година, защото през 2013-а много от предварителните ви планове ще се сбъднат. За вас това е година на Марс и Плутон като управители на вашия зодиакален знак, но също така – и като година на Венера. А Венера свързваме с хармонията, с постигнатите цели и материалната стабилност.

 

Още преди да е дошъл новогодишният час, си направете пълен списък с желанията и амбициите, защото ще имате възможността да превърнете поне 85 процента от тях в реалност. Самотните ще могат да срещнат своята подходяща половинка, семейните ще помислят за свой собствен дом или за ремонт в настоящия, а професионалистите ще покажат своите най-съкровени положителни качества и така ще бъдат оценени по достойнство от шефовете.

 

От всичко най-важно е да запомните, че 2013-а година за вас ще бъде годината на любовта и доходите, като не мога да ви гарантирам това, без вие самите да участвате активно за тяхното постигане. Потърсете начини за разширяване на бизнеса, намерете нови ниши за изява, използвайте благоприятното изборно време, за да откриете нови обществени хоризонти, но никога не забравяйте и личния си живот. Венера ще иска от вас да искри любов, приятелство, разбирателство и хармония. Ако живеете във враждебна среда, ако се отдадете на злоба и завист, ако искате да се докопате до чуждите успехи наготово, тогава в края на годината всичко постигнато ще се срине пред очите ви, за да ви покаже, че липсата на честност се наказва жестоко.

 

Имате набора от възможности да превърнете годината си в много позитивна, като градите със семейството, приятелите, колегите и цялото общество положителна карма, като си помагате и общувате свободно, като обичате хората около себе си, защото Венера освен красота означава и всемирна любов.

 

През първия месец от годината – януари – ще бъдете устремени да реализирате новите си идеи, които с всеки изминал ден ще са все по-големи и по-големи. До 10 януари все още ще бъдтее подвластни на емоцията, характерна за коледните и новогодишните празници. След 10 януари ви е нужна самодисциплина, мотивация и силна бирба, за да се реализирате добре в службата. Целият месец ще е успешен за делови контакти, но любовта определено ще е на заден план. Приемете го като предизвикателство за връзката си с половинката.

 

Февруари е един доста обещаващ месец, въпреки че през по-голямата си част той ще бъде изпълнен с досадно напрежение и ретрограден поглед назад. Ще имате възможност да подобрите настроението си, своето самочувствие и не на последно място – позциите в любовта, които загубихте през януари. Бъдете справедливи и много внимавайте с думите, защото през този месец хапливият ви език ще сътворява проблем след проблем. В делово отношение месецът е благодатен и вещае разширяване на контактите.

 

През първата половина от март е противопоказно да подемате нови инициаиви, но не защото такива ще липсват, а заради ретроградното движение на Меркурий, което ще съсипва всяко ново начало. Това е прекрасен месец, ако желаете да погледнете назад и да осъзнаете грешките, допускани в последно време. Това е и в пълен синхрон със сатурновата дупка, която ще властва над вас през март. Втората половина от месеца определено ще е по-упсшена и обещаваща, а след 20 март предстоят промени, новости и обещаващи предложения.

 

Април е месецът, през който повечето от вас плануват рождения си ден и поради тази причина винаги да го свързвате с позитивни емоции. От друга страна, това е месец на ново и успешно начало. Ще бъдете доста настъпателни и ще искате да наложите на всяка цена идеите си. Мисля, че с подобно поведение само можете да подразните хората около себе си. Планувайте действията си и не очаквайте големи резултати веднага. След втората половина на месеца ще дойдат благоприятни възможности за утвърждаване. След 16 април до 10 май се стремете към стабилизация на доходите. Този период вещае придобивки и материален просперитет.

 

През май, когато и Слънцето, и Меркурий, и Венера, и Марс ще се движат в Телец, ще се чувствате достатъчно независими материално, за да предприемете смели инвестиции, покупки, а защо не и смяна на работата. Бъдете уверени в своя професионален и финансов просперитет, въпреки че няма да ви е никак лесно. През първата половина от месеца ще мислите за укрепване и на домашните си взаимоотношения, докато през втората ще ви прегърне ежедневието, споделено с приятелите. Очакват ви позитивни преживявания и емоции, от които не бива да се лишавате. Споеделете с тях почивните дни, които и тази година няма да са малко.

 

Юни е месецът, когато ще сте особено вглабени от идеята да бъдете закрилници на своето семейство и на хората, които обичате. Бих нарекъл този период „месецът на любовта”, но често ще прекрачвате границата на допустимите норми и ще минавате във властта на досадната ревност. Дайте нужния въздух на всички около себе си, за да не ги настроите срещу вас. Месецът е прекрасен за домашен ремонт, за преместване в ново жилище. Ще ви се стои повече вкъщи, нищо че денят расте и всички други хора ще са навън. За най-влюбените това е идеален месец за дата на сватбата.

 

През юли всички вие, както и хората около вас ще бъдат подвластни на влиянието на ретроградния меркурий. До 21 юли избягвайте да уговаряте условия по договори, да подписвате допълнителни споразумения или просто да правите промени, които не са належащи. Ще се ядосвате много, ако го направите. В личен план месецът е много приятен, защото ще се повдигне вашето самочуствие, ще почувствате приток на позитивни емоции и желание да промените средата си на живот. Отново апелирам да не бързате и да насрочите тази промяна за след 21 юли. През втората половина от месеца ограничете изказванията с хаплив тон и език.

 

Август е един от най-приятните летни месеци, когато най-често излизате в почивка. Няма да пропуснете и тази година да изживеете прекрасни емоции и споделени приятни мигове с най-обичаните хора. Хапливият тон, който беше характерен за по-голямата част от юли, отново е основно предупреждение. Съобразете се с него, ако не желаете да съсипете прекрасните вибрации на месеца. Дори и да сте на работа, август ще бъде успешен и ще ви зарадва с добри успехи. През първата му половина, когаго Венера се движи в Дева, ще сте стриктни, но и ненужно педантични. Повече удовлетворение в делови план ще получите през вотрата половина на месеца. Към края му подгответе събрание със съдружниците за обсъждане на важна идея.

 

През септември, когато Венера ще е на своя трон във Везни, а Марс ще е в Лъв, ви очаква още по-благоприятен месец, стига да сте упорити, търпеливи и достатъчно устойчиви. Не се надявайте на мигновени и бързи резултати от това, с което се заемате или вършите. Разчитайте на късмет и подкрепа отстрана на звездите. Можете да предприемете благоприятни промени, да тръгнете по нов път или да смените посоката на досегашния. Самотните ще имат възможност да срещнат половинката си след 20 септември, особено ако живеят в лична година с вибрация 6. Добрата новина на месеца е, че през втората му половина съществуват всички предпоставки за печалби и финансови постъпления. Доходите ви ще се подобрят.

 

Октомври ще бъде последващ месец и вашите успехи ще ви следват навсякъде. Единственото, с което трябва да се съобразите, е ретроградното движение на Меркурий след 21 октомври. До този момент ще разкривате своя емоционален, умствен и интелектуален потенциал, ще имате възможност да привлечете доходите в своя дом. Бъдете по-трудолюбиви след 16-и октомври, когато Марс ще навлезе в знака на Девата и от вас ще се изисква да сте детайлни и изпълнителни. Не си позволявайте големи своеволия след 8-и октомври, а залагайте на стриктността и дисциплината. Мнозина ще пътуват след края на първата десетдневка. По времето, когато Меркурий е ретрограден шофирайте с повишено внимание.

 

До 11 ноември включително трябва да сте доста внимателни отново заради Меркурий, който ще ви тласка към необмислени решения в сферата на бизнеса, към недотам оправдани инвестиции или закупуването на материални придобивки. Обърнете внимание, че това е най-лошият момент за финансовото ви състояние и е задължително да сте пестеливи. През целия ноември пазете здравето си, защото ще сте податливи на различни настинки, а и за традиционните за това време грипове. Антивирусна ваксина ще е прекрасен лек за по-добро превантивно здраве. През втората половина от месеца ще сте в прекрасна кондиция и мнозина ще се сдобият с ново професионално предложение. За съжаление, този месец е негативен за любовта и личния живот.

 

През декември, когато Слънцето ще се движи в Стрелец, Венера в Козирог, а Марс – във Везни, ще бъдете повече от щастливи. Най-голяма увереност в себе си ще добиете след 10 декември, а предстоящите празници ви заливат с мисли за подаръци и нарастващи разходи. Не се притеснявайте, защото и извънредните приходи няма да липсват при вас тази година. Ще стабилизирате доходите си, ще имате шанса да разкриете потенциала си и на работното място и да получите заслужени допълнителни бонуси. Декември ще ви радва с любов, но ако вие сте нейният първоизточник. С две думи – дарете любов, за да получите такава.

Настройте се за една много положителна година, бъдете отговорни към себе си, към своето семейство, към приятелите и към цялото общество. Време е всички общо да започнем да градим камъче по камъче пътечката на националния просперитет, защото общото добро означава и лично такова.

Станислав Климентов - СЛАВЕЙ


 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 891362
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930